Thursday, May 26, 2011

Where I stay at Penang

Actually..aku balik kampung ni adhoc jer..
sebab follow hubs outstation..
malangnya kami tak leh stay together..bilik dia twin sharing dengan officemate..ermmm..

apa lagi...
aku try cari hotel apa yg best..in term of value for money and location la kan..

akhirnya aku pilih The Krystal Suites..
ada 1 room apartment..ada 2 rooms apartment..
maka dapat la idea nak ajak mak bapak and kakak mai dok skali dgn aku kalau amek 2-rooms apartment tu..
ada swimming pool..ada gym..
apartment sangat luas..kami berempat jer..
tapi kalau ada lemek...ramai lagi leh mai tidoq sini...
aku rasa the whole family leh stay here la...9 people...termasuk tido kat hall...hahahaha





dalam kabinet tu ada minibar..
kabinet atas tu ada pinggan, mangkuk, sudu , garfu..


master bedroom pun ada tv...



living room


dari pintu masuk..lihat betapa luasnya kawasan...ada dining table lagi..
workstation pun ada..


ehh..lagi sekali...microwave..


bathroom kecik jer..but ok la..


konon2 rajin buat keja la ni...


bilik kedua..pun luas juga..



sekian tayangan tempat penginapan selama 2 malam...
gamabr di ambil sebelum check out..masa check in lupa amek..hehehe


No comments:

Post a Comment