Tuesday, May 31, 2011

Wedding in Style

ermmm..kan time balik penang aritu i cakap dok separate dari hubs kan?
jadi i dah macam anak mak pak la..hubs i tinggalkan..hehe

kena Jumaat tu hubs pakai kete..
i lak dah kat hotel sorang2..
kebetulan akak tepon..minta ihsan akak tolong tapau lunch...

instead of tapau..i told her i wanna go to Queensbay Mall..
eat there..tapi dia ada hal lain takleh tunggu lama..
she just dropped me there..

ingatkan habis round kat sini hubs leh pick up..
sms dah berapa kali but tak reply..
i assumed keje dia tak abis lagi..

i called mom and asked where she is....yerla..mama baru balik keja..otw amek bapak..
suddenly all the plan changed..
yes...mama datang amek...leh gi dinner sekali...

while waiting for my parents..
lepak tunggu kat luar
i duduk kat kaki lima balai polis kecik tepi bus stand tu jer..
serius..dok atas kaki lima..not standing..
dah macam budak2 melepak lak..

enjoying the scenery despite of the hot weather..


ada macam Palm Spring?


suddenly a bus stopped just right in front of me..

these two 'big mouse' catched my eyes first...


then, ehh...ada pengantin!
why so many?



almaklum..using hp nyer camera..lambat tol nak snap..time snap betul2 time minah ni turun...OMG..
baju dia sexy kay....among all brides...this one cutting baju kat dada memang takleh blah..macam tak cukup kain nak cover..terpaksa i watermark kat situ...hehehe
i yg fomfuan ni pun asyik tertengok jer kat situ..apatah lagi lelaki2 kat sana...mesti tak berkelip mata..
yerla..mata kita ni..pantang ada benda pelik sikit mesti perasan terlebih... ;p


rupanya ada event ni...i malas nak bangun..
snap gambar dari tempat i duduk jer la...
paling glamer mouse2 tu la..ada org nak bergambar dgn diorang...bukan dgn brides..



one of the brides sangatla baik...eventhough i sempoi jer lepak tepi kaki lima...amek gambar pakai hp jer...dia turun dengan senyuman manis bagi i kertas ni...


see..bus tu pun charted specially for this event la...patutla diorang jer dalam bas tu..


what do u get kalau buat wedding kat G Hotel ni?
bacala kat belakang kertas tadi tu...ni ha..


sib baik aku dah kawen...heheheh..baca jer la...


2 comments:

  1. Hi Harnidahussin, even though my bahasa sebelum Merdeka, da out of tune, I still managed to enjoy reading your this posting.
    Love your lively sense of humour.
    And those are beautiful pics too.
    You have fun and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  2. Hi Uncle Lee...thanks for dropping by.. :)
    glad that u can still understand my unproper languange..hehehe

    *suddenly feel like a small girl talking to her uncle ;p

    ReplyDelete