Wednesday, May 11, 2011

Teksi

acik ni memang kadang2 suka saiko orang..
arini dah 2 drebar teksi terkena...ahahaha..

acik ada urusan kat luar..
nak balik opis tahan teksi terus cakap nak gi balai polis XXXX...
hamek kau...terus acik tengok drebar tu jadi serius..
yang sorang tu terus tarik seat belt..hahaha

maybe diorang pikir naper agaknya acik nak gi balai polis..
mungkin dia ingat acik ada nak report kat balai kot...
acik ada masalah ker..kena ragut ka?

tapi yang syoknya..acik rasa selamat..
takdak la drebar teksi nak amek kesempatan ka..
bawak pun laju ja..nak cepat sampai..

bila dekat nak sampai...
acik terus cakap berhenti kat luar jer..
tak yah masuk..
kat seberang jalan pun tak per...

sorang drebar tu siap dah masuk gate balai polis tu..
terus acik cakap ehh..takper..kat sini sudah..
tak payah masuk...

mesti diorang pelik kan?
lepas acik turun teksi..drebar kalut nak u turn keluar gate balai polis tu..
tapi acik selamba jer jalan keluar gate balai polis tu...sambil meneruskan perjalanan..

aikk...?
kata nak gi balai polis...
tapi tak masuk pun..siap keluar dari situ..
aper cer?





acik malaih nak cakap sebenarnya opis acik SEBELAH balai polis jer....


2 comments:

  1. dh keling tue tetap keling la....hahaha

    ReplyDelete