Monday, May 30, 2011

Pedi

Bila dah asyik selalu tawaf mall..
dah tak de benda pun nak beli..
mood shopping pun cam mati jer..

kata org lain gi keja..kita jer dok cuti..
apa leh buat?
 nak cari baju pun..almaklum...susahnya...
tu la..sapa soh bina badan...huh..

bila dah penat jalan..
this is the right time to rest..
takkan rest kosong jer kan?

harusla buat pedicure...

tapak kaki dah berkerak...
tak sanggup dah tengok...

harapkan spa nyer floral foot bath...isk..tak sama..
tu takat cuci kaki..scrub sikit2 boleh la..

nak buat pedi ni kita kena cari tempat yang memang khusus utk mani pedi jer..

diorang expertise bahagian ni...
tak sama dengan spa...
moh kita ke Nail Hansen...

boleh ke soh pilih color apa?
haha..buff sudah yer...


baru nak start rendam kaki..


ehh..tu jer gambar i amek..hihi...
puas hati segala kerak2 sudah di kikis...
kena kerap buat baru tip top...
at least sebulan sekali...
tapi untuk i yg kedekut ni..ikut suka hati la nak buat bila..

kalau nak jimat..amalkan kat umah jer kikis2 ni yer...

2 comments:

  1. kaktek seumo idup tak pernah pi pedi... rasanya kalau julur kaki dlm aquarium spa ikan tu.. ikan pun mati...huuu....

    ReplyDelete
  2. takper...ikan tu mati kekenyangan..ehehehe...chill...

    ReplyDelete