Wednesday, May 25, 2011

Naik bas

Dah bertahun tak naik bas kat Penang..
cakap kat bapak..nak gi 1st Avenue yg baru bukak kat town tu..
tapi malas nak bawa keta..
malas nak cari parking..
malas nak jam if kena time balik tu time orang balik keja..
yer la..i jer yg cuti..orang lain keja pa...
so, apak yg mood baik tolong hantar gi sana...
balik kang pepandai la i naik bas..
apak siap pesan naik bas no 302..
siap habaq tambang berapa..tapi silap la tambang pak oiii!

1st Avenue tak ada apa yang menarik sangat cuma aku rasa 1st mall in Penang yang ada butik Coach..
hahahah..
the rest..sama jer macam mall yang lain..
ada parkson..well..parkson tengah sale...hehe

ni tempat tunggu bas terbaru..dah upgrade lawa sket...dulu buruk jer..
semua bas rapid penang..tak nampak pun Penang Yellow bus...bas mini semua tak dak pulak...


i tunggu bas sekali dengan budak2 skolah..hehehe


pengalaman sungguh...penat i menapak ari ni....
letih...walaupun dah gi spa..hahaha


No comments:

Post a Comment