Monday, May 16, 2011

Cantikkan?




Ni kat luar nyer deco..


Ni kat dalam…cantik tak?


Agak2 kat ner ni?


Nak tau? Kat sini..



Dapat idea tak?

Tak dapat gak? Isk…















Ni kat toilet laaaaa….

Cantik kan toilet ni….

Lokasi kat dalam Parkson di Pavillion…


Aku rasa cleaner toilet ni la cleaner yang paling happy bekerja..
Bila toilet cantik…org yg datang menggunakannya pun secara tak langsung akan cuba kekalkan kebersihan dan kecantikan toilet tu..jadi..ringanla sket kerja cleaner tu..

Serius…
Kenapa aku cakap cleaner tu happy?
Sebab time aku tengah snap gambaq ni..
Tetiba cleaner tu bukak pintu..
Dia nampak aku terus cakap..oo..amek gambar ya..sini sudah? Sini?
Aik…dia lak hepi soh aku tangkap gambar..ahahahaha




No comments:

Post a Comment