Friday, May 27, 2011

Antara dua darjat

Ni bilik orang lain...
kalau aku la..mesti sayang nak buang duit bayar mahal semata2 nak dok sini...
lain la kalau aku kaya..duit juta2...mesti pejam mata jer check in sini...

teruja kan tengok...luas...
yg terbuka tu pintu toilet..


almari...dalam almari ada bath robe, yukata, ironing board and iron, ada brush (untuk blazer ker kasut ker songkok? yg pasti untuk material cam baldu la..) ada pengilap kasut..ada safe deposit box..

nun di sana dah nampak workstation...best..meja kaca...ehh..minibar ada tepi almari..best gila ada nescafe, decaf nescafe, ada oolong tea, japaneese green tea, boh tea, gula pun banyak jenis..white sugar, brown sugar and equal..creamer pun ada...mewah la daripada hotel biasa2 takat letak teh and kopi satu jenis jer...


toilet pun best..tempat shower ada kepala shower yg gedabak cam air hujan tu...pastu hand shower pun ada..design nampak elegant and sophisticated..memang sesuai for executive...
ada hair dryer.face towel..toilettries paling tak tahan...
ada toothbrush with tooth paste, comb, razor, cotton bud, sanitary disposal, shower cap, lotion, shower cream, shampoo and conditioner...yang best ada detergent (dalam plastik in small box) and talcum powder dalam botol kecik..i liiikeee...


ada bath tub..  :)


katil best..bantal mesti ada 2 jenis..satu tebal and firm..satu mesti soft sket..


tv best...lcd besar...


ada kerusi malas ni...i liiikeee :)


keluar balkoni...ada pemandangan dari atas bukit...


lokasi hotel di atas bukit..leh nampak kawasan bawah...


ehh..ada tennis court...


the best thing i like in this room is
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.

suit hanger!!!!! super duper likkkkeeee!!!
kat depan tu tempat sangkut seluar..piring bulat tu tempat letak cuff link i think...

ada sapa tau nak beli benda alah ni kat ner?


demo letak blazer jer...



dah..sekian review bilik hotel orang....hahahahah



2 comments:

  1. mesti mahal.... penyidai tu tkyahler beli..ada anak kang jadi tmpt dia bergayut je...

    ReplyDelete
  2. hahaha..tak terpikir ler pulak jadi tempat bergayut...

    ReplyDelete