Thursday, April 28, 2011

Tak Sabar

Selalunya awal tahun mesti dapat organizer..kalender..company bagi..
tapi tahun ni budget ciput..
maka tiada kedua2 mende alah itu..

terpaksalah guna jer kalender kuda kegemaran ramai iteww...yeah...
organizer pakai jer yg tahun lepas, tak abis conteng pun..

sebenarnya aku nak cakap setiap kali dapat mende alah tu apa yg aku buat mula2
adalah tengok bila cuti sepanjang tahun...
pastu mula la plan nak cuti bulan berapa dan berapa haribulan...
kena time yg boleh sambung cuti panjang sket pun dah happy gila..
tambah2 cuti raya..kena lak tahun ni turn raya belah aku..yeaahahahaha!
siap plan nak buat apa utk raya nanti...hover kan?

bila dah plan cuti..mula la pikiaq nak jalan2...
pastu pikiaq duit..hehehe
kalau ada rezeki lebih boleh la kita gi holiday...

aku kena plan untuk holiday next year ni..isk...ada duit ka?

2 comments:

  1. taun depan meh cuti-cuti sini... usd makin hari makin jatuh dah haaa...

    ReplyDelete
  2. insyaallah...cer nyanyi cam maher zain...hiks...minta2 la usd jatuh lagi..baru best nak jalan2 ;p

    ReplyDelete