Wednesday, April 27, 2011

Start fresh!

Rasanya May ni aku akan start keje kat Department baru...
yer..sejak masuk 16 Aug 2004 until April 2011...
aku belum pernah tukar bidang kerja...
belum pernah tukar unit..hanya bos saja yang silih berganti masuk unit aku..

This is my opportunity...
tak perlu aku apply nak keluar susah2 macam sesetengah orang...
aku terima dengan hati yang terbuka..dengan semangat baru yey!

Even boss lama pun kalau boleh nak aku stay..but the new boss dont want to let me go back...
eh...bukan aku minta tak nak pindah..dah carta organisasi baru letak aku kat tempat lain..aku ikut jer...

no worries...aku masih akan kerap bergandingan dengan team lama...
cuma job function dah berubah...aku jadi consultant korang lak yer..hehehehe

cumanya...loksai opis bau jer aku kurang pasti di mana...
KL or Selangor?

No comments:

Post a Comment