Monday, April 18, 2011

Hantu Tetek

Apala aku merepek pagi2 ni….hehe...
Bukan aku la..ni pestaim aku dengaq ada hantu tetek...

Sebenarnya..aku selalu main sorok2 dengan hubs..teeheee…malu ai nak citer…auuuwww

Kalau tak main sorok2 pun..time kita tak sedar or tengah kusyuk wat keje..tiba2 datang senyap2 dari belakang bagi terkejut org...isk...sib baik aritu tak kena penendang...kejutkan org lagi...ingat perompak ke nak main tendang2 orang lak ni...

Balik keje selalunya hubs suka mandi kat bawah...
Aku lak naik atas mandi dan kemas apa yg patut…

When i heard he is coming upstairs...
Aku kekadang tu sesaje sorok belakang pintu ka….
Tepi dinding ka…tepi lemari ker..
Atas lantai tepi katil pun pernah….hehehe
Cuma dalam lemari jer belum..tu kompen lemari aku boleh roboh...hahahah

Kena semalam tu...
Time dia naik..masa tu ai dalam bilik air baru nak letak showercream nyer refill..
Bilik air yg kongsi dengan bilik sebelah..so, ada 2 pintu la kan...
Lampu toilet tak bukak sebab both doors are open halfway...
Apa lagi…ai pun terus berdiri kat dinding antara 2 daun pintu tu..yer kawan2..pintu tu penjodoh bilangannya daun yer..hehehehe…kalau tak silap…tok non..minta tolong betulkan yer… ;p
Showercream refill pack tu terus ai letak atas bekas sabun serbuk ai tu la…

Dengar dia masuk bilik..ai pun move sikit2 ke sebelah pintu bilik sebelah..takut dia jenguk bilik air kat pintu belah bilik ai…
Dia macam pelik..aik…mana ai ni…dia macam nak tengok kat bilik sebelah…
Ai move pelan2 ke pintu bilik air belah bilik ai lak...

Tapi tak dengar suara dia..ni mesti dia pun saja nak kasi ai saspen ni…
Tiba2...
”aaaaaaa....abg dah nampak.....hehehehe.....mainla sorok2..nanti HANTU TETEK sorok betul2 baru tau”

Hah? Hantu tetek? Waddehel?

“masa kami kecik2 dulu..mama selalu pesan..jangan main sorok2..nanti hantu tetek sorok...hantu tetek tu kira besaq la..nanti dia sorok celah ketiak dia..tu yg nanti orang cari tak jumpa...”

Erkk....

Pastu dengar gedebomm!!!!!!
Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Abis sabun ai lagi...terbalik lagi sekali......aiseyman...kali ni mujur atas lantai....
Kutip simpan balik.......

Dah...pasni takleh main sorok2..bukan takut kena sorok la..tapi kang kata derhaka tak dengaq cakap suami lak...hihihihi...


2 comments:

  1. hahaa..pernah dgr hantu *tut* ni mase zaman kecik2...

    ReplyDelete
  2. wahh..sampai ke hantu pun depa nak lucahkan jugak yer...hahahahaha

    ReplyDelete