Friday, April 15, 2011

Cemerkap

Tu la...bila dah letih sangat...macam2 leh jadi kan..kan...? waddehel?
hihii..
malam tidoq lewat gagah wat cuppies...
abih bila bangun pagi...
time nak basuh kain dalam baldi..
malas nak angkat punggung besar nak amek sabun serbuk dalam bekas tu...
main capai jer.. bajet tangan panjang la konon..

amek kau..terlepas sudah dari tangan gedebum masuk baldi air...arrrgghhhh...
nasib baik masuk baldi...abis sudah separuh bekas sabun aku tongap...
tensen mak....SEPARUH bekas beb...ko ingat sikit?
tu bajet aku leh basuh kain hari2 selama SEBULAN SETENGAH!!

dah ler aku pakai sabun mahai...huhu...sabun Amway tu....
untuk tak nak membazirkan sabun yang masuk baldi tu..
ceh..macam bagi isyarat jer kat aku soh basuh tangan jer semua...

baju aku basuh sket...telekung...CADAR...TOWEL...aku basuh tangan ok....
mujur baju lagi sebakul tu aku dah tak larat nak basuh...

sampai licin toilet aku silap aribulan boleh terjatuh..dah gara2 macam buble party dah ni...
aku rasa kalau basuh baju umah jiran2 pun boleh ni dengan sabun banyak tu...haisshh..

akibat keletihan..
konon nak bawa telur dalam bekas gi sinki cuci before masuk peti ais la..
akibat bijak...sambil jalan sambil bukak bekas telur...
natijahnya...
2 biji telur melompat keluar landing atas landai....prappppp...

enufff...semua benda pegang asyik nak terlepas jer...
dah la..baik kita tido jer la...rehatkan diri...hehehehe

No comments:

Post a Comment