Monday, April 4, 2011

Cair..

Main tajuk pendek2 start urup 'C' lak skarang ni ekk.. ;p


haritu balik keje entah macam mana boleh dok sembang pasal lagu2 dengan hubs...
kata baru balik teambuilding..apa lagi..dia bukak ler citer pasal diorang kena karaoke...
lagu2 yang menjadi pilihan..hubs tak nyanyi sebab dia dah start tak sihat..batuk2..
pastu tiba2 dah gian nak nyanyi lak..arrrgghhh...sabaq jer la..abg ni suara tak sedap pun sebok nak karaoke jugak ker? kureng punya isteri...hehehe
yang penting..nyanyi biar konfiden..itu kata hubs...hahahaha

aku pun baru nak belek lagu apa dalam henpon yg aku simpan...
aik...awat sikit jer? mana pi semua?
iskk...

baru nak cari lagu Ungu - Larut..macam senang nak nyanyi...
tapi tak dak pulak dalam henpon..
yang ada lagu Tercipta Untukku..
aku siap cakap kat hubs kalau u nyanyi lagu ni kat I sure I terharu giler..heheheh

tiba2 aku notice ada satu lagu ni dalam henpon aku...
terus aku cakap..i love his voice...suara jantan...angelic voice...ehh..lelaki pun angel gak ker?
tapi serious...dalam banyak2 penyanyi yang aku jarang dengar la..tapi mamat ni memang boleh meremangkan bulu roma aku kalau dengar dia nyanyi...
aku boleh cair kalau dia nyanyi kat aku...wakakaka....verangan...



no matter what song he sings..i only care bout his voice only..not the songs..not the lyrics...
Josh Groban.

2 comments:

  1. ehh...ya kot...aku pun lupa sapa penyanyi..hehehe..hg kat sana pun layan Dewa ka?

    ReplyDelete