Wednesday, March 30, 2011

Terapi minda dan jiwa....

Hari tu en. suami kena gi teambuilding kat Terengganu…
Khamis malam bertolak..Ahad malam baru balik.

Aci tak aku minta cuti Jumaat sebab tak semangat nak gi keje bila hubs tak der?
Ceh..keji tul..hehe..tak la..sebenarnya letih kenduri aritu tak abis lagi..memang nak rehat..sabtu ada plan lain..

Wah...tetiba rindu sangat kat suami....
Nak basuh cadar..bau bantal busuk sangat ni...haih..tu la peluh orang laki..terus beli bantal baru..ucus sangat ni...teringat kat suami lagi..rindu la pulak...
Padahal dulu pun kena tinggal jugak...7 bulan..weekend jer balik..ok jer..

Seriously..bila hubs tak ada baru la aku nak berdikari..gagah nak bawa kereta sana sini..sampai ke Taman Medan aku gi...syukur tak sesat...
Kalau dia ada..harap...nak heret jer dia ikut aku gi mana2..
Aku lebih suka jadi penumpang..maam besaq dok kat sebelah jer..

Dah alang2 cuti Jumaat tu kan...
Dan kami bertiga yang tingal ni agak kurang selera makan..
Aku masak nasi ayam jer la…bosan lak asyik2 nasi putih…
Pastu aku amek la kesempatan keluar shopping sorang2…budget orang tak ramai la.tapi cuti skolah..still ada la orang jugak...

Korang ingat senang aku nak shopping lama2 belek satu-satu barang kalau en.suami ada?
Mimpila…mau dia dok buat moncong panjang sedepa..buat muka boring atau moody tunggu lama2..
Hah..kali ni leh ler aku apply hobi time aku bujang dulu..

Shopping therapy uuuu…
Kol 2pm aku kuar umah…kol 6.30pm baru aku sampai umah…puas hati…hati nanges duit abis…hahahah



No comments:

Post a Comment