Tuesday, March 22, 2011

Pernikahan Hana & Arie



Atas permintaan adinda tercinta..kekanda tolong make up kan juga walau tak sempat menuntut dari puan guru..


tok imam dan ayahanda..apsal tiba2 feeling anak raja ni?  owh...raja sehari ;p

kena dok kat serambi jer...

tok kadi yang lawak...apsal time aku dulu dapat yang serius?

suka hati leh calling2 lagi..

macam tengah nervous jer adik ipar ni..

nampak dah macam bini shrek bila pakai baju ni..

cantik bunga tangan..mode dengki sebab hubs tak paham2 nak bagi kat I bunga..ahaks..
tolong watkan juga bunga tu..untuk mu dinda

macam salam time raya jer...

anak sepupu yg posing peace jer mesti letak kat mata..

dah sah jadi bini orang


rupanya ramai yg tanya pasal mini veil dinda ku ini..
kekanda mu ni baik hati tolong jahitkan..sapa nak sewa pasni leh contact I..
tudung tu pun sekali kanda tolong jahit dan ironkan batu2 tu..

masih jeles dengan bunga di atas...hish...

owh tudung...lalalalala...


kanda jugak tolong gubah hantaran...tie kenduri nanti topup sket..nampak kosong lak time bawa nikah ni..

owhh bunga....

mas kawen




 ayahandanya sudah hilang ke mana? sebok uruskan santapan tetamu..bondanya ajer yg ada..

some of the relatives from both sides

sedara mara belah lelaki

kawan2 dan mak kawan ;)

cute kan tido macam nak isap jari..tapi main letak celah mulut cam tu jer..  ;p

perkarangan masjid..

kenangan ni..pasni masjid kena roboh nak renovate..

adinda dan kekanda

dinda bongsu tak dapat pulang..ayahanda hilang ke mana..tinggal ini jer la..

semoga berbahagia selalu hendaknya..


2 comments:

  1. gambar last tu adik beradik nida ke?sume muke lain2...tak nmpk mcm adik beradik..

    ReplyDelete
  2. a ah..semua adik beradik..except yg bongsu tak ada..oh ya..baju biru tu mak..bukan kakak yer..heheheh

    ReplyDelete