Wednesday, March 9, 2011

Layan Blues..


Pagi2 dapat kad besday sexy u...aauuwww..
actually kad valentine ni...sebab tak sambut...jadi kad bday lak yer...


kes sentap sebab lambat nak gi amek kek ni...kek yg i order sendiri bayar..huhu..

lepas sesi senduk Fifi..malam dinner kat luar buah hati pengarang jantung belanja...  ;)


bagus betul dalam menu siap ada gambarajah..senang i nak paham...hehe

restoran ni romantik sangat sebab lampu malap gila..jimat letrik sebab kat setiap meja pakai lilin ni jer...

i rasmi kasut baru, baju baru, tudung baru  :)

air: iced lemon tea & honeydew juice
starter: soft roll with butter


soup & cold shrimp with manggo


see...romantika de amour...malap gila dalam ni...

hubs order beef steak


mine: ribeye steak with grilled chicken

dessert: ice cream with whipping cream and mix cocktail fruit...

the best chilli sauce ever...mana nak beli ni?

complementary gift from the restaurant :  fridge magnet

tau tak masa dah abis makan..tiba2 kat dalam kedai tu pasang lagu "Happy Birthday"...
then tengok ada waiter dia sorang tu jalan bawa sebijik kek dengan lilin terpasang...
waaahhhhh....hati berbunga riang...

tapi kan...musykil gak sebenarnya...
tak mungkin...
rasanya hubs takkan order kek tu...
pagi tadi dah ada kek..tak abis lagi...


hahahahaha....
see...birthday orang lain ko!!!!
aku tumpang happy sebab orang pasang lagu happy birthday pun jadi lah...  :)


sayang...u tak reti ker nak romantik sket?  ;p



No comments:

Post a Comment