Thursday, March 17, 2011

Laksa Pokok Janggus

orang tengah kalut kenduri..boleh pulak join makan laksa..hehe

actually puan am kita ajak join sebab ad sorang mak buyong teringin makan laksa pokok janggus..
tapi diorang tak tau jalan nak pi...

oklah..mak buyong punya pasal..aku turutkan jua...ececeh..
en. adi a.k.a driver bawa ikut jalan baru gi balik pulau...mak konpius jap...
sebab selalu ikut jalan lama..

roger kat besah...mujur on the right direction...belum tersasar..
3 kete join..

ais kacang special
laksa glamer tu
air mata kucing belum kacau lagi
muka org yg hepi :)
along kalahkan artis..vogue abis minum air mata kucing dengan spec mata hitam ko..

en. adi yg banyak snap gambaq time kami makan dan sembang..

pic by adi

by adi jugak

by adi - hadira anak besah rebut nak isap jugak puting dari apaknya..
by adi - heaven dapat hisap puting..

dalam dok sebok ada majlis sabtu dan ahad sempat aku join kawan2 makan laksa..thank u adi and am sebab hantaq aku balik umah..  :)


No comments:

Post a Comment