Monday, March 7, 2011

Hasil Seni ;p

Ni aku compile gambar dari henpon jer..
Aku dah di hired as a wedding planner very the looooooooonnnnng time ago la..ceh..tetiba..
takler macam wedding planner yang top meletup tu...
tapi disebabkan kawan nyer pasal..aku sudi  jer.. ;p
tambah lak dapat kawan yang tak cerewet..tak banyak songeh..terima jer apa yang aku wat..lagi lah aku senang hati sket nak buat apa2 ikut suka aku..hiks..tapi kena ikut budget la..
well..of coz la kena tanya pendapat tuan punya badan jugak kan..

Nah..ko cakap jer kaler tema apa...zaaasss..aku gi cari barang..
buat sendiri ni..corsage..
ohh yaa..adik aku tolong modelkan..matching lak baju dia nyer kaler..



bakul2 hantaran ni semua tuan punya badan bagi siap2..aku just cari bahan untuk gubahan jer..
stress mak wat gubahan baju ni..fragile sungguh kain nya..huhu






kalau kome perasan..dalam gambaq ni sejadah bentuk kipas..tapi aku macam tak puas hati jer...


pastu adik aku pun kata macam kureng jer...terus aku bukak balik gubah lain..


cuma ada lagi satu jer tak letak lagi..mungkin coklat..mungkin muffin yang aku wat..
gambaq ni semua aku snap awal2..nanti time hari kenduri aku snap lain..
mungkin ada perubahan sket..

2 comments:

  1. betulah tu.. sejadah tu kaktek tak perasan langsung ada rupa kipas...hahahaaaa....

    ReplyDelete
  2. hahaha..memang agak bukan kipas..sebab tak bercadang wat kipas..hihi

    ReplyDelete