Saturday, March 5, 2011

Birthday..bukan hadiah yang dipinta..abis tu?

 Korang percaya tak kalau aku cakap aku tak pernah dapat birthday present dari hubs?


bukan kata adiah besday..apa2 hadiah pun la...yes..nope..nada..even sejambak 'fresh flower' pun aku tak pernah dapat...sebijik besday kek pun tak pernah..owhh...kesian...


masa aku mula kawan dengan hubs..memang tak cakap bila besday aku..yer la..kata mula2 tak berkenan kan..ahaks...hehe..


bila dia dapat tau...besday aku dah lepas dah...so, tak dak la nak sambut2 apa..agaknya dia lega kot tau dah lepas...jimat duit dia apa...hihihi...


elok dah bertunang...time besday aku lak aku ada training kat Langkawi...dah terlepas takleh sambut dengan tunang jugak...sambut dengan vendor dah opismate jer la..tu pun nasib baik diorang belikan kek senyap2..terharu aku...


lepas dah kawen ni...last year pun terlepas lagi besday aku...sebab hubs lak kena gi training lama lak tu...so, no belated celebration..tak ada belated present jugak..huhu...sedih...kesian kan aku?


sib baik aku ni wife yang memahami...cuma hubs jer yang tak memahami aku...uwwaaaaaaaaaa...


agak2 korang...boleh pakai ker reason ni kenapa dia tak bagi adiah kat aku?

>> sebab road tax dan insurance kereta renewal jatuh pada tarikh yang sama dengan besday aku!!!
jadinya duit banyak abis kat situ..kereta tu dulu perlu diutamakan..kalau tak, camner nak gi keje...<< 


ggrrrr....banyak la alasan...tapi bagi aku nak seribu daya..patut dah tau awal2 lagi peruntukanlah budget setiap bulan sedikit untuk road tax/insurance  or untuk beri adiah untuk wife kan...


kali ni besday aku pun aku yang beli kek untuk diri sendiri..huhu..abis...takkan nak bake your own besday cake? sedih sungguh...sib baik kali ni hubs ada...at least dia ada kat sisi dari sambut sorang2 kan..leh banjer dinner..yey!!

actually...aku bukanla demand nak adiah...cuma on my special day..i want to be treated special like a Queen...ngehngehngeh..
'sayang...I jadi ma'am besaq na arini...u wat semua keje..i nak goyang kaki jer..nak manjakan diri sendiri boleh?  ;p  '


untuk mengubat hati lara...
2hb aku cuba this molten lava with icecream...chedap sangat ni...hihi...
fuhh...meleleh ko...sedap...hingga ke titisan akhir..

pastu kenyang takleh nak sumbat curry laksa kat SR ni..


agak2 rasa bersalah makan curry berminyak dan berlemak pekat...
terus order air green apple celery ko...rasa sihat sket la kononnya minum air sayur...huh



No comments:

Post a Comment