Tuesday, March 1, 2011

Bach Party Ayda

   Setelah sekian lama planning..ding..dong..ding..dong..jadik gak..
   Ayda kawen 26 Feb..entry tu nanti aku kasi masuk sini...
   kita kasi entry pasal bach party dulu..
   yer..i know..lambat sangat baru nak publish..tak per..better late than never kan..kan..kan..

   nama bach party..tapi kali ni kena kasi pasangan masing2 datang lak yer..
   almaklum..ramai yang mengandung dan bawa anak2..kang susah nak kawal anak2 sorang2..
   bertempat di The Curve..time lunch..theme color is RED..

   sapa yang datang awal tu..alamat kena tolong pilih tempat makan la..yang lain semua onda way jer..
   syaratnyer pulak nak pilih tempat makan yang ada Halal Jakim..hahaha..
   korang mesti tau la kan sapa yang letak syarat tu ;p

   lama gila kami berdiri terpacak depan Kenny Rogers tu pikir nak makan kat mana..
   nak gi Italianies..macam takder Halal Jakim..halal cert international tak dikira ekk ;p
   nak gi Marche..macam tak pasti haritu diorang wat buffet or ala carte..
   ada lak kata yang makan aritu macam tak sedap jer..
   at last..Kenny jer la...kena ada menu yang sesuai untuk kanak2 jugak..
   siap masuk bahagian belakang..susun atur kerusi meja khas untuk kami around 14 adults and 5 childrens..
   area belakang tu kami yang punya..hahahaha..

   mostly semua tak bawa camera..adoi...aku pun lupa..Farrah jer kot yg bawak..
   yg lain semua snap pakai henpon canggih...henpon aku jer yang tak canggih..hahah
   layan gambaq serba sikit ok...



sampai awal..dari air pancut tak start lagi..

sampai la start pasang as pic below

ayra yg sebok lukis











4 comments:

  1. pokok dgn bangunan tu dah macam kt obesi la pulak... gambar last macam reunion ex-stewardess air-asia la pulak....

    ReplyDelete
  2. hahaha..ex-stewardess yg dah lari alignment ;p

    ReplyDelete
  3. memang nak sebut tang tu tapi tak sampai hati..hahahaaa..

    ReplyDelete
  4. hahaha..takper...alignment lari..tapi muka kena menten comel ;p

    ReplyDelete