Monday, March 28, 2011

Ayam Penyek lagi

Balik balik ayam penyet...isk..
tak plan ok...
actually nak try kedai ni..baru buka..dulu ni kedai Ani Sup Utara..
nampaknya terpaksa tutup kedai...
bukak pulak kedai Periuk Belanga ni..
rupanya ada branch kat Danga Bay..cuba tengok kat menu...ada gambar kedai kat Dangan Bay tu..

makanan ada macam2..
tapi tak sangka ada ayam penyet..
baik nyer waiter promote..so tryla ayam penyet dan air lai cee kang..
hiasan kedai nice sangat..barang baru semuanya..tema kaler hitam dan coklat gelap..sampai kipas pun kaler coklat gelap..hehehe..dinding jer cat kaler merah macam nak bata sikit..





bawah ni air lai chee kang..sedap gak..


menu...



muka depan menu..ada gambaq branch satu lagi..


nasi dan sup...sup dia sedap..


ayam penyet..sambal aku rasa macam sambal belacan jer..better lagi ayam penyet kedai sebelum ni...

so..next time kalau mai lagi nak try menu lain...



5 comments:

  1. kalau ikut menu rm8.00..air rm 4.00 kot

    ReplyDelete
  2. loh! ang kt JB kaaa... hengat kolumpo... kalau tmn dagang ampang ada restoran wong solo ayam penyet tanah jawa mari... sodap... tapi kaktek suka ayam bakar dia... dengan jus poligami sebab tokey restoren tu ada 4 bini...
    jus jelah suka.,.poligaminya tak suka...

    ReplyDelete
  3. uiks..i kat kolumpo la...jb tu cawangan kedai tu la..hihihi

    ReplyDelete
  4. cam kenal je tgn yg pegang menu tuh..hehehe...

    ReplyDelete