Friday, March 25, 2011

Akhirnya...

Dah lama teringin nak attend..
patutnya ingat ada last year..
but tak jadi..
tunggu punya tunggu...
last week baru tercapai hasrat..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
selamat dah menjalani kursus...
dah dapat sijil...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kursus make up bersama Lenny...  :)


Kalau nak tau Lenny ni la make up artist yg make up aku time kawen dulu...
aku kenal pun dari cik yam..sebab tengok dia make up cik yam time kawen cantik jer..

nak berguru dengan tok guru Lenny ni aku belum mampu...so, dapat anak murid pun jadi la dulu...
mana tau kot2 esok2 ni aku nak bergiat bidang seni lak ;p

nasibla adik and akak aku di make up sebelum aku gi kursus..kalau tak..sure lagi kebabom aku touch up...hehe

2 comments:

  1. huwaaaa... jeles..jeles.... kaktek menchik org comei dr kaktek nih...

    ReplyDelete
  2. tok guru ka yang comei..ke anak muridnya? ;p

    ReplyDelete