Saturday, February 12, 2011

Vanilla Cuppies

Actually..MIL requested to bake plain butter cake..
but i told her dah lama teringn nak wat cuppies with butter cream topping ni..

end up..i doubled the recipe but hesitate to double up the baking powder..takut pahit konon...ingatkan bila bakar still boleh mengembang...but rupanya naik sket jer..macam dah bentat lak cuppies aku..

as a result, terpaksala aku letak topping banyak nak cover kerendahan kek tu..manis melecas ok...oleh sebab pemakaian topping yg banyak utk setiap biji...tak cukup toping..huhu..maka dapatla design bodoh camni...and..tak cukup cup juga..aku pakai paper cup nipis utk letak kuih raya tu..that one pun togel without topping...nak wat topping lain dah malas sebab gula abis..pesan hubs tolong singgah beli pun dia cakap abis...huhu..maka...makan jer la apa yang ada...






No comments:

Post a Comment