Monday, February 28, 2011

Jangan Lupa Pasang Lampu yer... ;p

   Baru2 ni aku kena datang keje on weekend..
   So, hubs cakap bawak ler kete sendiri yer...
   Ok..no prob...

   Rasanya dah lebih sket dari 4 bulan aku tak drive..yer la..dari Oktober last year start jadi ma'am besaq..
   kete yang ada pun of coz la kete manual kan..
   but tak adalah rasa cuak ker apa...

   Elok sampai opis terus tepon hubs cakap dah sampai..
   Boleh lak dia tanya bawa ok ker?Enjin tak mati?
   Hello....jangan la pandang rendah sampai camtu kat I tau...
   i bawak steady jer laju...paling laju 120km/j paling slow 90 km/j kat Federal tu..
   ops...jangan bawa laju2 sgt yang...dah ler lama tak bawa kete...sabaq jer la..

   tapi paling tak boleh blah...
   bila I message cakap nak balik lepas solat maghrib..tau apa I dpt reply?


   "Jangan lupa buka lampu yer..take care"


No comments:

Post a Comment