Monday, February 14, 2011

Cuppies@KLCC

Sempat aku n adik try these cuppies masa kat KLCC..kat Bisou kalau tak silap namanya..

Adik aku amek Dark Choc ni..tengok..tak sempat snap dia nak makan sket topping tu...
she likes the topping..the cake taste normal..macam kek biasa makan..



i've tried this red velvet cuppies..ermm...i think the one that i bake taste better...not because i baked it..it is because the recipe kot..topping cuppies ni tak manis sangat..terasa kekejuan nya...ntahla...before this aku tried red velvet kat wondermilk juga..but lagi kureng dari ni..so far.. yang aku bake ada 2 resepi..both aku suka...conclusionnya....
macam tag line chef Dani dalam Tiramisu : " buat apa beli kalau boleh buat sendiri"  ;p



2 comments:

  1. betul3...buat sendiri terasa lebih yummeh...tp mmg cuppies bisou sgt biasa...aku pnah mkn cuppies kt ikano...lupa nama die..buttercream topping..very2 nice...cake die pon very nice...xmanis sgt..anak aku suke giler...yg wondermilk cuppies pun aku pnah mkn yg mini cuppies kt openhouse ladyverde...sgt best...anak aku pon suke...not tooo sugary...just nice to the taste...

    ReplyDelete
  2. tu la..bila dah biasa wat sendiri..cuba yang lain macam ada tak kena jer...

    ReplyDelete