Friday, January 21, 2011

Mimpi hebat ;p

Pernah tak anda mimpi yang hebat2 belaka?
hahaha...aku pernah...beberapa kali....
mimpi apakah tu?  ;p
jeng..jeng..jeng..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Mimpi 1:

Aku mimpi masuk butik Prada round2 last2 beli spender Prada…apekejadah mimpi beli spender…Prada ada jual spender ker?


Mimpi 2:

Aku mimpi borong kasut Aigner...beli juga walaupun ada size besar dari kaki..konon2 nanti leh jual kat orang...dia jual kasut tu macam longgok kat tepi koridor depan kedai2 jer...gila ke hapa ni?


Mimpi 3:

Aku mimpi gi bercuti dgn sorang kawan..jiran bilik hotel sebelah pun datang berdua..kawan2 pompuan jer..kena sorang kawan tu tertinggal handbag Gucci yg dia baru beli siap ada tag harga lagi kat dalam bilik....aku jenuh nak cari balik orang tu sebab diorang dah blah dan pemilik bag tu tak dok mesia..dia menetap kat US ke Jepun tah..so, dok try contact kawan dia..tapi dalam hati berharap kot2 dia ni kaya dan baik hati...harap dia hadiahkan je lah beg tu kat aku...coi...



Aku  dah gila ke apa asyik mimpi designer’s brand jer ni....haish...meroyan mak oooiii...



No comments:

Post a Comment