Monday, January 17, 2011

Makan2

Korang pernah makan kat sini?
Sebuah restoran makanan timur tengah...baru bukak jer kat dalam shopping gallery yg baru bukak juga...
before this aku selalu makan kat Al-Diafah jer...ni first try kat T*...
adik aku baru jer banned yg cawangan Penang sebab dia hangin service lembap...
dia pernah makan kat al diafah..dia kata sana better than this..

my komen : i''ve tried lunch set chicken briyani >>
macam nasi briyani mesia jer..tak macam briyani arab nyer..biasa jer..takder yg hebat sangat...lemonade juice dia sedap....yes..al diafahnyer briyani sedap lagi...
maybe kena try set menu yg mahal sket kot baru sedap...teeheehee..




*Please note that definisi sedap adalah subjektif mengikut tekak dan selera masing2...mungkin sedap bagi aku tapi tidak pada orang lain...sekian






No comments:

Post a Comment