Wednesday, January 19, 2011

Celebrate Again?

MIL dah rekues semalam nak nasi ayam..dia ingat adik aku akan stay sampai Ahad..rupanya Sabtu jer..tapi tak sempat la nak masak2 Sabtu..mood pun tak dak..malas sebenarnya..alasan jer banyak..hihi

hubs pun eksaited jer nak masak ayam percik..instead of ayam kicap dan sos tiram...ikut suka la labu..janji ko yg panggang...i wat nasi ayam..sambal kicap..sup ayam..and ayam perciknyer kuah...hubs yg dok panggang atas dapur arang kat belakang umah...pastu sebok cakap esok2 ni kita kena wat sate lak..dia nak sate..amboi2...sapa nak siat isi ayam semua? baik buat sate ayam version ayam seketul2...macam yg percik ni...just ramuan jer macam sate..ok tak?

pastu petang hubs tak sabar nak makan kek aiskrim yg aku wat..

mlm sebelum tu gagah aku wat coklat cake..then...frosting dengan ice cream...ni inspired by Aunty Nani Rostam ler ni..anak dia ygwat frosting eskrem tu..i terliur..
so, sempena bday hubs..i wat la..cian dia tak merasa kek bday yg wife buat kan...tabur oreo hancur...

mengada..hubs nak ujung..bahagian luar..sebab situ yg paling banyak eskrem...




No comments:

Post a Comment