Monday, January 31, 2011

Boljari anyone?


Asyik tayang gambaq makanan jer kan
Nak tayang jugak…
Ni nama dia nasi Boljari…pelik kan nama…
Sedap...dap..dap...



Ni masa lunch kat Subang Parade...masuk kedai Penang Nyonya kot namanya..
Nasi ni macam nasi ujan panas jer..nak kata briani macam bukan..dia serve dengan sambal tumis…ada kacang tanah goreng tu..ada sotong but bukan masak dengan sambal tu..masak apa tak tau..kaler macam ada kunyit2 sket..then..ayam deep fried tu ala nyonya…ada telur rebus..macam nasi lemak la pulak just nasi lain tambah ayam nyonya dan sotong..hehe

Apa pun..yg penting sedap..harga? erkk…mahal la sket kan dah makan meriah camni…kalau tak silap around rm15..makaih…mahalnya aku makan tengahari!!! Insaf…insaf…phew…


2 comments:

  1. i makan nasi boljari ni kat madam kwan jek...mcm nasi ujan panas sbb nasi dia colorful kan...hehehe..baru perasan

    ReplyDelete
  2. oo..madam kwan pun ada ka...ni kira masakan nyonya la kot..

    ReplyDelete