Tuesday, January 18, 2011

Baju Nikah abang?!

Hari Sabtu..
Setelah menghantar adik ke KLSentral..kami terus ke PKNS..owh..hubs drop aku jer kat situ..
hubs gi mana?
dia gi lepak dengan kawan dia kat SACC Mall..
takper...kasi peluang....lagi pun kawan dia nak pass kad kawen next week kenduri..then ajak hubs teman dia beli sikit2 barang...best fren hubs la katakan...

yg aku ni gi PKNS wat per?
aku pun ada mission sendiri...tapi kan..aku dah berkenan satu baju la...
pejam mata beli jer la...

on da way pulang....

isteri: nanti kan baju tu ingat nak pakai time kenduri kawan abg tu..then pakai time nikah adik la....

suami: abis tu abg nak pakai apa time nikah abg nanti?

isteri: sambil menarik telinga suami dan mulut senyum meleret >>  bila abg nak menikah lagi ni? naper tak cakap pun?ooo..sesenyap jer ehhh  ;p

suami: ehh..hahaha..bukan2...time nikah kawan abg..and nikah adik...>> sambil senyum meleret ke telinga...


*apekah memang ada niat disitu? jeng..jeng....sendiri jawab... ;p


3 comments:

  1. mcm menarik la aktiviti korang ms gi korea tu?sy mmg ade brangan pun,aritu ade suyar tiket kat airasia.camne eh?agak2 klu nk pi 1 famili anak branak saye 4 org ni agak2 hbs dah 10 k?huhu

    ReplyDelete
  2. kami gi kut tour sebab mula nak pi sendiri jalan macam tak konpiden..harga leh tengok sini:

    http://www.appleholiday.com/m_Grouptour.asp

    tapi better gi matta fair selalu ada diskaun time tu..kalau ada budak kecik tu..tak sure harga camner..kena tanya agent la..

    kalau nak pi beli tiket sendiri mungkin boleh but make sure kena same date and departure time dengan group members yg lain...

    ReplyDelete